Posted by: Ivko | December 16, 2009

Гласуване за една рубрика

Здравейте,

От самото начало на този blog може би единствената редовна рубрика е тази за новините на тема Java. Те се намират в категорията Choice of the week. Всяка неделна вечер се старая да публикувам там най-интересните три-четири статии и новини от областта на Java-та и свързаните с нея езици и платформи.

Тази поредица е повод на първата анкета в сайта. Моля гласувайте, за да знам какво мислите:

Харесвате ли поредицата “Java choice of the week” излизаща всяка неделя?

Поздрави,
Иван

Advertisements

Responses

 1. здравейте! тъй като съм активен участник в проекта на Вачко, но за съжаление не мога да дам адекватна оценка на тази част от блога, ще си позволя само да коментирам заглавието. смятам, че “избор на седмицата” е много яко заглавие и лично на мен ми поражда много приятни асоциации 🙂 успех!

 2. според мен би звучало по добре “зубъри от всички страни обединявайте се” 🙂
  понеже маркетинговата наука ми се превърна в нещо като хоби (не благодарение на кошмара УНСС) – едно бързо и безплатно съветче: организирай си блога по добре. не смешвай неща като джава, футбол и политика. мое наблюдение е че ти си единственият при когото тези теми са съвместими. май ще ти трябват 2 -3 различни блога

  • Оооо, Тео, за много години! 🙂

   Мерси за съвета. От самото начало си мисля по тази тема (да има отделен блог по различните теми). И реших, че е най-добре да си имам един блог с няколко категории, където да бълвам мисли. Шестте (ти си седмия) читатели до момента май нямат нищо против?

   Ама явно кошмарът УНСС не ме е научил правилно и може да направя преструктуриране каквото ти предлагаш.

   Кво става по south side?

   • Ми справяме се засега – учене, работа и отвреме на време нялое културно мероприятие. Откакто всички престанахте да ползвате ИЦКЮ не мога да си чатя с вас 😦

    а за 6-те читателя, може би за това са само 6, щото ние не-програмистите се стряскаме много като видим такива сложни думи и термини. па и си треба малко шарениика така – снимчица на футболист, гола мацка, кифли, мифли, туй-онуй.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: